Musicby@JasmineVermassen-Vlinder

 

HM-ART1509- CASUAL FREEDOM             (oil on canvas 120x170cm)

Lied: Vlinder

Strofe 1:
Stilte in mijn hart,
een tornado in mijn hoofd.
Helemaal verward,
gevoelens verdoofd.
Tranen zo verhard,
leegte in mijn buik.
Verdorde vlinders sterven uit.

Refrein:
Ik sla mijn vleugels uit
en laat nu alles los.
Geen pijn meer voelen,
’t is tijd om door te gaan.
Sla je armen om me heen
en blijf hier bij mij.
Jij en ik,
Jij en ik,
ik en jij.

Strofe 2:
De zon schijnt door de bomen,
het avontuur lacht je toe.
Mijn hart ontdooit,
mijn lichaam stroomt.
Voel alleen maar warmte,
rust in mijn hoofd.
Nieuwe vlinders vliegen uit.

Bridge:
Leef het leven!
Geloof en vertrouw.
Ik hou van mij en jou.

Refrein:
Ik sla mijn vleugels uit
en laat nu alles los.
Geen pijn meer voelen,
’t is tijd om door te gaan.
Sla je armen om me heen
en blijf hier bij mij.
Jij en ik,
Jij en ik,
ik en jij.

Jij en ik,
Jij en ik,
ik en jij.

 

HM-ART1509 CASUAL FREEDOM

De trotse vader, hier afgebeeld met zijn handen in de zakken, ziet zijn dochter vertrekken voor een klein uitstapje in een wereld die hij en zij niet meer lijken te begrijpen. Hij blijft achter met angst en hoopt dat ze veilig en wel zal terugkeren. Zij- nonchalant als altijd- gewapend met haar flashy handtas en een fles cola, zal haar vele ervaringen de volgende ochtend vermoedelijk wel voor zichzelf houden.

The proud father – with his hands in his pockets – sees his daughter leave for a little trip into a world he and she no longer seem to understand. He remains with fear and hopes that she will return safe and sound. She – nonchalant as always – armed with her handbag and a bottle of Coke will probably keep her many experiences to herself the next morning.